Ne demek?

Wiki Article

Karşıt takdirde fiillevini namına getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut değişik bir müstacel durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak derunin kullanılmaktadırlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + şube seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın dirilik emniyetliğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın bapsı ivedi çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dakika mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son sıcaklıkölçer eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna rabıtlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder enseışını getirmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride mahsur kalabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde mevcut Yangın Kapısı insanoğluın ve öbür hayat doluların yangın yahut herhangi bir ivedi boyut sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, gestaltlması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları ortada yan almaktadır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis erdemli birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page